Sunday, February 19, 2012

LovelyAnnur's Cotton

Posted by Hadilah at 12:05 AM
 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـنِ الرَّحِيمِ

Hye semua.. Tentu korang semua salah seorang daripada peminat-peminat English Cotton kan? Lucky! :P So, dengan ini saya berbesar hati untuk mempromosikan pada anda semua Original English Cotton. NEW DESIGN ok.. :) Dah selalu sangat kan tengok orang pakai English Cotton POLKA DOT? tapi tetap sweet! :)  apa kata try design baru..? JOM WUSHA APE YANG PATOT..hehe. :P



Ini adalah antara corak paling sweet ! :) coz ramai gak amek yang ni..so,korang berminat tak? sebab banyak lagi design and warna-warna yang menarik tau.. :) boleh wusha page ni jugak http://www.facebook.com/lovelyannur and boleh order.. :)

RM80 including postage !! :)




Guys, ini pon antara design yang diminati ramai :)

REFER PAGE NI:
  

0 comments on "LovelyAnnur's Cotton"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♡"keep.your.secret."♡ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal