Tuesday, August 17, 2010

LOVE the way YOU LIE

Posted by Hadilah at 5:17 PM 0 comments

[Chorus - Rihanna]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie

[Eminem - Verse 1]
I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like
And right now it's a steel knife in my windpipe
I can't breathe but I still fight while I can fight
As long as the wrong feels right it's like I'm in flight
High off her love, drunk from my hate, it's like I'm huffin' paint
And I love it the more I suffer, I suffocate
And right before I'm about to drown, she resuscitates me, she f**kin' hates me
And I love it, "wait, where you goin'?"
"I'm leavin' you," "no you ain't come back"
We're runnin' right back, here we go again
So insane, cause when it's goin' good it's goin' great
I'm superman with the wind at his back, she's Lois Lane
But when it's bad it's awful, I feel so ashamed I snap
Whose that dude? I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

[Chorus]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie

[Eminem - Verse 2]
You ever love somebody so much you can barely breathe
When you with em you meet and neither one of you even know what hit em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills used to get em
Now you're getting f**kin' sick of lookin' at em
You swore you'd never hit em, never do nothin' to hurt em
Now you're in each other's face spewin' venom in your words when you spit em
You push pull each other's hair
Scratch claw hit em throw em down pin em
So lost in the moments when you're in em
It's the rage that's the culprit, controls you both
So they say it's best to go your seperate ways
Guess that they don't know ya
Cause today that was yesterday
Yesterday is over, it's a different day
Sound like broken records playin' over
But you promised her next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no nintendo game, but you lied again
Now you get to watch her leave out the window
Guess that's why they call it window pane

[Chorus]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie

[Eminem - Verse 3]
Now I know we said things, did things, that we didn't mean
And we fall back into the same patterns, same routine
But your temper's just as bad as mine is, you're the same as me
When it comes to love you're just as blinded
Baby please come back, it wasn't you, baby it was me
Maybe our relationship isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano
All I know is I love you too much to walk away though
Come inside, pick up the bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity in my voice when I talk?
Told you this is my fault, look me in the eyeball
Next time I'm pissed I'll aim my fist at the drywall
Next time there won't be no next timw
I apologize even though I know it's lies
I'm tired of the games I just want her back
I know I'm a liar if she ever tries to f**kin' leave again
I'ma tie her to the bed and set this house on fire

[Chorus]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
[End]


Thursday, August 12, 2010

Semangat Oh Semangat!

Posted by Hadilah at 7:07 AM 0 comments
Assalamualaikum...
da lama giler aku tak usik blog ni...da lame gak tak update...pagi-pagi ni plak la otak terpikir nak tulis...nak kata penting tak lah...tapi...macam teruja sikit..weeewwiittt! ;-p Semalam..semalam kan..aku gi kedai gunting rambut...salon la kononnya..sementara tunggu kereta siap tuka minyak hitam...so,amek kesempatan repair rambut jugak! hihi..oh, yaaa...aku bertudung ok! ;-) syok-syok nyonya tu wat pe yang sepatutnya dia buat,tiba-tiba dia tanya macam ni " amoi,you dah ada cinta?" "errr...errr...ntahla nya..." aku pon blurr blurr tak tau nak jawab apa..tak kan terhegeh-hegeh plak nak cakap.."ada nya! ada!" sedangkan aku sendiri tak pasti hidup aku ni..aiihhh...merepek hadilah!

sebelah malamnya cerita lain plak...aku teruja sangat someone membebel kat aku...aku tak tau la kenapa..motivasi kalah Dato' Dr. Fadhilah Kamsah dah aku dengar...aku ni degil sikit (sangat) ;-p .tak makan nasihat orang..huhu..tapi aku tak sangka dia cakap macam tu...kawan-kawan lain penah dah cakap macam tu...tapi dari jenis dia...belum penah cakap macam tu..rasa nak nanges masa tu...tapi..tak boleh!aku tak nak nanges-nanges lagi dah..Dia marah sangat aku down..BOOM! jatuh habes tau tak! aku UP! aku UP! bila down memang down terus!Kau cepat give up apa pasal NOR! pandang depan..aku taknak kau macam ni.coz kau #@$%@&^@%@$@**##$ .tapi kau merendah dan jatuhkan diri kau!"elehh..kau tipu tak payah la pujuk diri aku..aku susah nak percaya dah..trauma!phobia bai!" aku dah tak nak tolong kau macam mana...suma orang dah tolong...kawan-kawan kau ramai kan dah tolong..klau aku da FUCK orang tu..aku dah tak patah balik..aku tak nak jilat ludah tu! eeeyuuukkss!! "aku pon taknak lah"

Dah lewat sangat..nak bangun sahur lagi...nanti nak study..then tido..tiba-tiba dapat mesej:

"aku mengharapkan something daripada kau.kau kena kuat.ingat la apa yang aku cakap kat kau tadi.aku tahu kau boleh buat.terus pandang ke depan k.abaikan yang lepas.ano,ano...kau buat aku gila.."
huwaaaa....aku rasa kau yang buat aku gila...hati aku Allah jer tahu...aku tak percaya dah...serik dah....biarlaa...mungkin dah bahagian aku dapat macam ni..hati aku tetap takleh nak ubah..kuat sangat...susah nak buang..whatever hadilah...STOP it!! jangan rumitkan keadaan lagi...AKU SANGAT KUAT SEKARANG...dulu, "Biar orang buat kita,jangan kita buat orang" sekarang, "JANGAN BIARKAN ORANG BUAT KITA,DAN JANGAN KITA BUAT ORANG"..dah beranikan?Once you play with me...I will play you back!triple ++++ !! haha..semacam jer.. ;-D
ok...aku suka quotation ni...aku copy dari iluvislam.com:

"Wahai wanita solehah,jangan risau akan jodohmu kerana muslimin yang bijaksana takkan terpaut pada wanita hanya pada kecantikan, lirikan senyuman, pada bicara manja yang menggoda atau pada pujuk rayu seorang wanita yang meruntuhkan imannya.Telah tercatat seungkap nama lelaki di Luh Mahfuz untukmu.Cuma peribadinya ditentukan oleh sejauh mana ketinggian peribadimu.Jika kau tetap di atas jalan yang diredhai, InsyaAllah si dia turut di atas jalan yang sama"
semoga NORHADILAH BT HADZIR menjadi wanita solehah..amin..Ya Rabbal aalaaminn..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♡"keep.your.secret."♡ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal