Tuesday, September 28, 2010

RiNDU

Posted by Hadilah at 2:20 AM 7 comments

"ano,kite lompat ea...OK, U JUMP..I JUMP! hehe...pegang tangan tau..jangan lupe baca Bismillahhirrahmanirrahim... :-) ok...jom lompat!"



"melompat lebih tinggi?Bam,apesal ko lak yang tinggi lompatan nye tu?sepatotnye bukan aku ke?hehehe....konpius neh...apesal plak kepala aku macam hilang je?haha..

"ayu and aten...hepi ..hepi!hepi!..kiri,kanan joget.. ewah...ewah...mari kemari!menari bersama kami,kami sangat hepi!kekekeke"


" pekkk! jatoh lagi...aku tak tolak ok!hehe"
AKU RINDU KORANG SANGAT-SANGAT! HOPEFULLY,KITA DAPAT MACAM NI LAGI...AND please la JANGAN KAWEN AWAL SANGAT EA KORANG...HAHA...sapela yang kawen dulu kan?mungkin aten? bam? ayu?ataupon aku??kihkihkih...miss you olz! muuaahhhxxss!

there

Posted by Hadilah at 1:49 AM 0 comments
aku berlindung kepadaMu Tuhan..dari syaitan yang direjam..
Ya Allah...Ya Tuhan ku Engkau Maha Pencipta Alam..Subhanallah...aku bersyukur yang teramat sangat masih berada di bawah jagaanMu Ya Allah...hmmm...aku sendiri tak pasti apa yang aku maksudkan ni..ok...muhasabah diri...BACK TO THE BASIC AND REALITY OF LIFE...

Monday, September 20, 2010

Jalan ipoh -> B.T.S

Posted by Hadilah at 12:52 AM 0 comments
..huhu...nauzubillah..
drive: sorang..buat uturn..kete laju dari depan..
takot....laju sangat...kalau tak break tadi...tak taulah..
hancur kot...huhu..entahlah..it's really hurt...
YA ALLAH...kuatkanlah hati dan semangat ni..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♡"keep.your.secret."♡ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal