Tuesday, February 21, 2012

Batuk lebih 3 minggu??

Posted by Hadilah at 10:38 PM 0 comments
 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـنِ الرَّحِيمِ

Ya Allah, sungguh indah nikmat sihat itu.."tak pandai aku bersyukur". macam tu lah lebih kurang lirik lagu tu..ape ntah.. sementara menunggu roomate masak kat dapur tu..update blog jap.. :P Bagi diorang masak pulak.sekali- sekala nak gak merasa dorang masak..aihh...lain lah pulak! :P Now..nak cerita pasal BATUK? haaa...dah agak melebihi 3 minggu aku batuk and tak sembuh sepenuhnya...Sampai lah tahap dah pegi jumpa Doc, die suruh buat X-RAY? ohh!! tak mungkin...sebabnya Doktor..saya tau punca nya apa..mari kita sekodeng ok?? :


cer teka aku buat ape?? :P
Mari sekodeng lagi...............

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
 jeng!! jeng!!jeng !!

Wahaha! seronok sangat.inilah ubat batuk! :D

Lagi...
Hahaha! seronok kan..Batuk2 makan benda macam ni..so, perlu ke agak-agaknya saya buat X-RAY and jumpa Doktor lagi? hehhehe :P fikir-fikirlah Hadilah Hadzir . :P And for the last..but..


Jempot makan semua ! heee...seronoknya..ubat demam + batuk!
:D haruslah hepi go lucky kan!!?hihi

Sunday, February 19, 2012

LovelyAnnur's Cotton

Posted by Hadilah at 12:05 AM 0 comments
 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـنِ الرَّحِيمِ

Hye semua.. Tentu korang semua salah seorang daripada peminat-peminat English Cotton kan? Lucky! :P So, dengan ini saya berbesar hati untuk mempromosikan pada anda semua Original English Cotton. NEW DESIGN ok.. :) Dah selalu sangat kan tengok orang pakai English Cotton POLKA DOT? tapi tetap sweet! :)  apa kata try design baru..? JOM WUSHA APE YANG PATOT..hehe. :P



Ini adalah antara corak paling sweet ! :) coz ramai gak amek yang ni..so,korang berminat tak? sebab banyak lagi design and warna-warna yang menarik tau.. :) boleh wusha page ni jugak http://www.facebook.com/lovelyannur and boleh order.. :)

RM80 including postage !! :)




Guys, ini pon antara design yang diminati ramai :)

REFER PAGE NI:
  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♡"keep.your.secret."♡ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal