Thursday, February 10, 2011

Budak Belasan Tahun 0_0

Posted by Hadilah at 1:44 AM
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum...hye semuahttp://www.smileycodes.info..lama dah rasanya tak update blog..wah?lama ke? tak tau la nak cerita apa.http://www.smileycodes.info.tak pandai la nak bergosip,nak bagi ceramah or nak menunjuk-nunjuk macam orang lain..haha! (poyo sebentar). padahal tak ada cerita la.http://www.smileycodes.info.jangan amek hati beb! ^_^ .Actually busy.. i kan "very busy person"
http://www.smileycodes.infohahakss! yela,busy disebabkan banjir and busy tidurhttp://www.smileycodes.info.sangat penting untuk kesihatan saya.. :-p Sekarang dah ada cerita.http://www.smileycodes.info Boleh sambung baca ye.:http://www.smileycodes.info



WHO I WANT TO MEET :

sy mau ketemu PEPATUNG BERNYANYI.(pelik kan bunyi nye?)maybe kamu prlu follow blog sy..[http://pepatung89.blogspot.com]...kite boleh kgsi hbes kat sne..sy juga mau bertemu dgn BUDAK LELAKI (darjah 3) yg tolong agkat sy waktu sy jtuh dri roda kabel elektrik...(kamu tau x roda tu). N memiliki KALUNG LOVE TALI HITAM.'human changes a lot hadilah!!' jgn bermimpi jumpe die lg..LAGI-GILA bile nk sgt jumpe dgn mbr2 kat sbpij..”hoi SARAH,AISHAH,AYENG,dak UAZ..n korg sume xnk jmpe DEN ke?”(den support sume g bercuti bekoja kot?haha) ...hey! Da kuar bahase sy...hmmm..xde sape nak jmpe sy...sy yg SELALU TUNGGU..but!now..sy g kejar dulu...jumpe mrke slgi hayat ade..yea! MAK AYAH...sy mau ketemu mrk selalu..coz mak ayh PENENANG JIWA,krne sy ad mslh sakit JIWA yg kronik! AhaaKSs!.. =p ( selisih malaikat 44,88 pn blh)..so.xprlu jumpe sy...nnti anda MUNGKIN MENYESAL..biarkan sy bertemu ORANG YANG DIKEHENDAKI..etc.


Apakah yang sedang bermain di fikiran kau ataupun aku..aku sendiri tak tauhttp://www.smileycodes.info motif aku post cerita macam ni..mungkin secara pendek. (ayat keling) pendek kata,http://www.smileycodes.info "SEKARANG AKU DAH MATANG" aku rasa lah..haha! sebab baca ayat atas aku rasa budak. no! no! no! jangan muntah sinihttp://www.smileycodes.info.benda alah kat atas tu yang aku tulis kat myspace.http://www.smileycodes.info.da lama tak buka myspace sebab layan facebook la..sampai kan anak buah aku kata: "alahai,ayoi malas la nak main facebookhttp://www.smileycodes.info.Facebook tu tempat orang-orang tua." hahaha! damn! Biasalah tu kan..apa http://www.smileycodes.infoyang penting nak bagitau..Lastly,orang-orang yang aku tulis nak jumpa tu aku jumpa akhirnya..termasuklah budak lelaki tu.hehe!http://www.smileycodes.infoooppss! memang tak sangkahttp://www.smileycodes.info la kan..tapi pepatung bernyanyi tu tak ada la..:-p Jumpa last year..and sampai sekarang contact tapi tak jumpa lagi lahttp://www.smileycodes.info..tak ada pon ber"date". ehem!hmm..dah la nak tidohttp://www.smileycodes.info..kosong gila..buang masa je sape baca entry ni..hahaha!http://www.smileycodes.info


3 comments on "Budak Belasan Tahun 0_0"

Puteri Jameela on February 27, 2011 at 8:48 AM said...

oitttt...ade isu kt sini...jg2..hohoho

Puteri Jameela on February 27, 2011 at 8:49 AM said...

ooiiitttt...jage2...ade isu disini...mashalah2..hohoho

Hadilah on February 27, 2011 at 10:42 PM said...

isu ape?hahahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♡"keep.your.secret."♡ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal