Monday, January 3, 2011

Hidup ini penuh dengan kejutan.. TERSENYUMLAH :-)

Posted by Hadilah at 3:38 AM
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـنِ الرَّحِيمِ

Hari ini...malam ini..pagi ini...and apa-apa sahaja. Tiba-tiba bilik aku ni jadi panas semacam..tak tahu..tak tahu...erm..kenapa ni..ngengepek!Hari ini ada kejutan buat aku.. ngeee~ ;-p Jom lah flashback balik:
around 10pm:

me: " kak,hidup ni penuh dengan kejutan kan?"
cousin: "memangla..kejutan kat rumah akak tu.akak yang buat..pastu akak lari kat rumah kau ni.."
(*gelak sama-sama)
me:"kak,ano dah lama tak buka facebook...rasanya ni paling lama 3 hari deactive.rasa taknak lah buka lagi."
cousin: "yelah.."(sibuk duk online + main game)
cousin: " akak nak balik ni..dah ngantuk dah"
me:"ok"
(*hantar dia sampai pintu and lambai2..haha!)
me: "kak,kirim salam kat jiran ye!! hahaha!"
cousin:"banyaklah kau!"

ok...cousin dah balik...mak pulak dah tido..siap-siap cuci muka,gosok gigi dan segala macam.. (*pukul 11.40) hmmm..tak boleh tido ni...RINDU DENGAN FACEBOOK. (hahahha!) then curi-curi active kan facebook kembali... *_*
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

HUWAAAA !!! AKU MENYESAL BUKA FACEBOOK!!

monkey kissing Pictures, Images and Photos


Tak pasal-pasal aku jumpa gambar beruk tengah ciom-ciom pulak! Nak COMOLOT ke? YA ALLAH ...Bilalah kau nak berubah manusia oii!! bergetar-getar rasanya bilik ni dah aku tahan sebab nak kawal diri dari jadi HULK !! wakaka! HIJAU NANTI !! :-D boleh lagi kan aku gelak-gelak.Macam tak ada apa pulak.ok HADILAH...RELAX..TAKE IT EASY. ^_^ Tiba-tiba aku rasa kuat..tak gelabah sangat macam dulu..tak lemah lagi..then..tutup mate..tarik nafas dalam-dalam...puuuuuuuuuttttttttt!!!! (lepaskan kan kentot!) hehehe! idok ler....lepas nafas setenang-tenangnya...tak boleh jugak..tiba-tiba aku teringat satu ayat Al-Quran.aku bangun and terus capai tafsir...

‎"Perempuan-perempuan jahat untuk laki-laki jahat,laki-laki jahat untuk perempuan-perempuan jahat pula,perempuan-perempuan baik untuk laki-laki baik,laik-laki baik untuk perempuan-perempuan baik pula. Mereka itu (orang-orang baik) terlepas dari tuduhan yang mereka katakan, untuk mereka itu ampunan dan rezeki yang mulia." [AN-NUR:26]

 Tutup mata balik.Tarik nafas dalam-dalam dan lepas.YA ALLAH..aku rasa ketenangan tu..ALHAMDULILLAH.syukur yang teramat sangat.aku harap setiap langkah yang aku ambil selepas ni, di bawah jagaan dan redha ALLAH..dah pukul 3.24a.m..mata dah segar.. (*terkejot agaknya tengok gambar tadi) Nauzubillahminzalikh -.- .Tu la...semua dah pesan awal-awal..degil sangat..taknak dengar cakap orang...tak pandai menilai sendiri apa orang lain bagitau..sekarang dah 22 tahun..BANGUN HADILAH !!!
huhu.. "mak...adik tak tidur lagi ni..nanti kalau tido takot takleh bangun cepat kemas rumah and segala macam +++ " huhuhuhu... -.-
BE STRONG :

4 comments on "Hidup ini penuh dengan kejutan.. TERSENYUMLAH :-)"

ayienchan on January 3, 2011 at 2:19 PM said...

perempuan yg baik adalahutk lelaki yg baik.i like dats.senyumsenyum baca (:

Hadilah on January 3, 2011 at 11:55 PM said...

^_^

moga kita selalu menjadi perempuan yang baik.

AcanCapik on January 8, 2011 at 3:03 PM said...

rasa-rasa aku ni baik tak? huhu

Hadilah on January 10, 2011 at 10:41 PM said...

baik..
nanti mesti dapat yg baik...
skrg lom kompem dpt lg kan..
hati-hati..hikhikhik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♡"keep.your.secret."♡ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal