Saturday, March 10, 2012

♡ My first Annual Dinner ♡ ;p

Posted by Hadilah at 10:32 PM
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـنِ الرَّحِيمِ

Wooooaaa!! :P seronok sangat untuk malam Annual Dinner ni..sebab boleh meng "erat" kan lagi hubungan antara teman-teman sekerja . cehh! Tengok picture saja lah.. :)

ini Tini..member yang comel macam lolipop malam tuh! masih lagi single.muehehe!
sori tini..hihi :P
Mencari Jalan ke Mont Kiara yang bayak GOLD
Okey lew teww...tak sesat by mini cooper..hihi! :P

With Lovely friend. Zura .. :p

With adik Ray..budak-budak lagi meyh..keke!

Ni pon adik razif aka Abu.. :P mentor saya dulu tuh..

Gayat konon2 kusyuk :P ahhaha!

Mak aii...sampai tercabut shawl kakak neh..hihi ;p
terkejut noh tengok nyah2 atas pentas..hoho!

happiness! ^_^

With Trainer Cik Aida. :)

Ok...ready nak balik da? wah abg sbelah tuh..

OK!! Jum Balik! :P

Sekian, Terima Kasih daun keladi,kalau rajin mai singgah lagi.. Saja sekadar mahu meng'abadi' kan kenangan di sini..hanya permulaan.. A part of my life.. Di mana pun kita, banyak, sedikit,besar atau kecil (tebi2 je ni ;p)
pendek kata, HARGAI APA YANG SEDIA ADA.. moga yang TERBAIK bakal menanti di hadapan .INSYAALLAH.Amin Ya Rabbal alamin :).

2 comments on "♡ My first Annual Dinner ♡ ;p"

AcanCapik on March 10, 2012 at 10:41 PM said...

weeweiiiittt...

Hadilah on March 10, 2012 at 11:14 PM said...

ape weewit2...tergoda ler tu dgn kwn i..hahahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♡"keep.your.secret."♡ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal