Tuesday, March 19, 2013

Entry pembuka 2013

Posted by Hadilah at 1:44 AM
 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـنِ الرَّحِيمِ

Lama sungguh tak update blog.Ya sungguh lama. :P Happy New Year 2013!! Daaaa....dah bulan 3 aka March! last entry pon July 2012 kot.apa boleh buat busy sangat lah katakan. Yang berfaedah di utamakan dahulu.kerja.study lagi.kerja nak kena assist customer lagi. Customer Service Executive la katakan. Hati tabah je boleh layan kerja tu..hari-hari boleh dikatakan dengar makian cust.tapi apa boleh buat.diorang bukan marah kita pon.Customer is always right! hehehe! STOP.

Officially resign on 8/3/2013. sekarang baget fulltime student UIA yang duk rumah jer. best giler! tapi badan tak boleh terima duduk bersenang-lenang dekat rumah ni. Rasa letih mengalahkan pergi kerja! saya suka kerja sebab saya suka duit! ahaha...sebab saya tak payah nak susahkan mak ayah.now da boleh berdikari and belanja mak ayah .bagi nafkah.cheewaahh...Alhamdulillah. ini semua rezeki ALLAH swt. atas izinNya , Dia bantu.

Sedang aku kelihatan begitu bersenang-lenang menantikan offer letter dari company baru idamanku..sudah seminggu aku menunggu dan teruskan menunggu. Mendapat ilham dari housemate yang bigitu bising leteran bunyian merdu ke telinga. Menyampaikan hasrat supaya aku merembat oven omak tercinto ku.maka aku akur dengan permintaan. telah ku bawakan. Dan ku belikan pula mixer magic dari kayangan. muehehe!

Tadaaa!!! Inilah hasilnya :



Muffin Gebu

sapa tak penah makan Pavlova? Boleh order ya! :P

Haa..berfaedah bukan? Selalunya apapun resipi baru akak aku mesti guide dulu. ni dah boleh kahwin tak? hahaha! boleh dah ni kalau nak makan time minum petang ke kan.Permulaan untuk 2013. InsyaAllah nanti cuba resipi yang lain. Dan semestinya banyak assignment yang perlu diselesaikan terlebih dahulu yunk!

Sekian.Wasallam.

0 comments on "Entry pembuka 2013"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♡"keep.your.secret."♡ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal