Saturday, July 7, 2012

Cinta? itu BOSAN LAH..ooh please.

Posted by Hadilah at 1:12 AM
Bosan tengok orang putus cinta, bosan tengok orang bergaduh sebab cinta..bosan tengok orang gedik dengan cinta, mengada, and lebih PARAH BOSAN tu lagi tengok orang dah mula berubah hati sebab cinta. Bukan kah cinta itu lebih membahagiakan?

" Engkau perempuan terakhir sekali yang aku pilih "

Maksudnya : Bila semua perempuan yang terbaik hadir dalam hidup dia, bertukar ganti. and bila sampai masa, semua perempuan perfect tu dah blaa..

" Engkaulah orang pertama yang menyesal sebab cakap macam tu kat aku dulu "

Seriously, sangat tawar hati dengan mana-mana lelaki.Bukan pon nak jadi lesbian. Rasa sepanjang hayat nak sorang-sorang:

" Dila.eh,kau ada boipren? Bukan kau forever alone ke? "

Soalan yang menyakitkan hati tapi melambak-lambak gelak! :D lalala~ Mungkin aku ni sekadar barang mainan menghiburkan orang lain ataupun patung hiasan. :)



0 comments on "Cinta? itu BOSAN LAH..ooh please."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♡"keep.your.secret."♡ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal