Tuesday, May 10, 2011

Rindu sangat dengan meow.. ;(

Posted by Hadilah at 2:02 AM
 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـنِ الرَّحِيمِ
 
sekarang da pukul 1.26 a.m..
mata tak boleh tido..hati rasa rindu sangat nak jumpa meow..
esok gerak balik rumah..mau nya 3jam lebih nak sampai rumah..
tapi ada urusan lain lagi..huhu..penting.. meow best..
meow selalu teman aku..sejak ada meow hepi sangat..sebab kat rumah sorang-sorang..

gendut kan perot die..hehe.
 meow bijak and lincah sangat..setiap hari waktu subuh mesti dia kejot semua orang.. selagi tak bangun,selagi tu dia kejot gigit dah la sakit.hehe..Dah 4hari tak jumpa meow..rindu..sebab hari2 tido dengan meow..cakap dengan meow..main kejar-kejar.. huhu..meow tu seolah-seolah tahu perasaan aku..2 hari before nak tinggalkan dia..dia asek lah ikot aku..langsung tak nak keluar rumah..sampaikan aku masuk toilet pun dia tunggu depan pintu toilet sampai lah kerjaan aku habes.hehe.(dia skodeng ke?).time malam-malam pulak bila aku tido lewat sangat...dia mesti bangun then meniarap atas keyboard lappy aku..dia suruh aku tido..huhu..aku asek online je kot..hihi..

huhu..siyes rindu sangat rasa nak nanges.call mak,mak cakap dia cari aku..nakje aku belikan dia henfon..huh!.harap Allah izinkan umur meow panjang untuk membahagiakan aku dan family...macam putih aku dulu 13 tahun dia dengan family aku..then mati..huhu..meow ni memang mirip putih..cume bulu meow kembang n lebat sikit dari putih..putih betina...meow jantan..hehe.Awal2 masa bawa meow balik dulu,mak and ayah bukan main bantah lagi aku nak bela meow..lepas dah 2tahun rumah tak bela kucing pas putih mati..tapi sekarang meow jadi kesayangan mak ayah and family..sebab kelincahan dia..;p huhu..nak tido la..meow..jaga diri elok2.jangan main kat tengah jalan tau..sebab kereta cikgu **** laju..huhu.. (macamlah meow ade blog!haha)..tak pelah..daa~

muke sedih sebab tau aku nak tinggakan dia.
Mesti dia tunggu aku.huhu
Rindu sangat! ;(

1 comments on "Rindu sangat dengan meow.. ;("

-fa- on September 27, 2011 at 5:33 AM said...

comey ^^ .jom knal2 kn dgn kucen kite ^^ http://farahizyan.blogspot.com/2011/08/cik-bleki.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♡"keep.your.secret."♡ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal