Thursday, March 10, 2011

McDonalds dan Monyet/Berok tu ada kaitan. tau tak?

Posted by Hadilah at 1:45 AM
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـنِ الرَّحِيمِ


yummiiii!! sedapnya! kan..kan? siapa la yang tak makan fries ni meh bagi aku..dapat pulak tengah panas-panas tu memang nikmat untuk menikmati. ;-p ( crazy ) kalau makan mekdi tak sah kalau tak ada fries. kalau tak ada fries macammana? (beli la..tambah! cammana pulak kan?) aisshhh...Mukaddimah sudah..o.k sambung lagi. Agak-agak korang rasa apa kaitan mekdi ni dengan monyet/berok?? uiihh..daging burgernya ka?kandungan perisa ka? or apa-apa aja lah yang korang rasa agak-agak penyebab mekdi sedap sangat kat mulot korang tuh! (termasuklah aku...ngeh3x! ;-p) jom korek rahsia entry kali ni.


ni haa...abang hensem ni..monyet ke berok ke tak kesah lah..sebenarnya kan..harini 9/3/2011 ,pada jam 1.30  p.m...FRIES MEKDI AKU KENE CURI KAT NYET ni weh!! wallaawehhh..melopong kakak! ini bukan main-main or cobaan ke hape ke tapi ni memang betol-betol..terkilan tak tau la kempunan ke tak pulak kan..sebab tak sentuh pun lagi fries tuh...tinjau pun tak lagi dalam paper bag tu..damn!haha... Al-kisahnya, aku dan 'bff' aku gi lunch..buat la drive thru je..nak makan tuh,nak cari port baik la kononnya kan..wawawa..salah tempat ka? adakah kami makan dalam hutan??kihkihkih..nope.. kami makan di taman gitu.. ;-p (hihi,jangan jeles!) kitorang bukan main riang la bawak Mcflurry (mango..sedap!) sluurrpp! aku lagi suka oreo actually..hehe! da bff aku beli..makan je la kan.. pastu ada ayam,bubur dan tentulah fries!! dan air..kongsi jer..kang membazir pulak. (jimat duit..nak kawen..heh!lain pulak.) kekeke.


eskem dah habis makan..makan ayam dan bubur..syok! bau ayam ni dah menusuk-nusuk jantung dan kalbu! ;-p (fries tak usik-usik lagi tu) sebok duk makan benda lain kan..gelak-gelak seronok sangat.borak-borak..teetttt!! tiba-tiba.."dilah,tengok belakang tuh..kang dia ambil kang" (Ya Allah..tuhan je tau aku terkejot berok camne..berok tu pon tak terkejot macam aku) hihi.. "waa...besarnya weh berok ni! jom blaa!" (aku dah berdiri dah dari meja..bff aku dok lagi makan ayam..eskem tu sempat lak dia sambung balik..kasi licin lagi...boleh plak dia gelakkan aku.(ye arr muka cuak gila kot) siyes!! berok tu memang garang muka dia...berok bulu perang tuh..mak aku penah cakap berok warna tu bahaya sikit.."syooohh!!syooohhh!!" bff aku dok halau berok tu..then berok hensem tu blaahh laa...huh! lega kakak. maka,kami sambung la makan.
adoiii..tak habis cerita lagi ni.. ;-p. tak sempat nak snap picture.takot fon plak kena amek.haha.


Haaaaa....hamek ko! datang lagi sekor..anaknya kot...tapi aku rasa tadi tu bapaknya..coz hensem dan macho semacam muka dia..hahah! siot gila.baget dah blaa datang pulak kaum kerabat diorang..huhu!nasib baik kecik..boleh la aku berlagak "syohhh..syoohh..jugak" hihi...nyet tu tersipu-siput la kat tepi pokok tunggu aku bagi makan..saat yang dinantikan..makan ayam bersama bubur amat nikmat! bau ayam yang mengasyikkan..wuuuhuuu...tiba-tiba! berok besar tuh patah balik weh...kali ni memang betol-betol belakang aku! memang nak nangis dah aku..boleh pulak berok tu g duk kat kerusi sebelah aku..kat meja bulat kayu..dia duk mengadah muka nak ayam.."syooohhh...syooohhh" bff aku dok syohhh lagi..aku da standby berdiri nak pecut. takleh blaa...berok tu angguk-anguk kepala gaya memang macam bagus gila. (tak tahan aku leh gelak gak dalam cuak). memang takot! semacam bengis da..kang tak pasal aku kena terkam..pastu sawan berok kang..aku capai arr ape yang patot.ayam dulu!bubur..air..fries??damn!! tak sempat..berok tu rampas!uhhh..terkejot!takot..hoho!(fav aku!) pantang betol orang cari gaduh! tapi kalau dengan berok???apa cer kan??



dah..dah..cabot la! memang tak boleh blaa...gaduh pon tak guna! halalkan je la..hamek la ko...cian dia..bagi je la..langkah keselamatan kan...nasib baik laa ada bro yang jaga kat taman tu datang tolong selamatkan kitorang..bff aku pon tak boleh nak buat apa..memang saat-saat genting..kang kalau lari tiba-tiba kena kejar plak..tak kan dia nak lari tinggalkan aku kena kitai ngan berok kan??wahaahha! lucky!bro tu datang sergah berok tu! memang tercampak fries tu..pandang  je la kan..berok tu lari kejap je.dia panjat pokok dekat-dekat situ.. "dik,dia ni memang samseng sikit kat sini..memang suka kacau orang...bahaya sikit dia ni"wah..da abang tu cakap bahaya...angkat kaki laa..huhu! kacau daun betol...kitorang blaa cepat-cepat..pusing belakang tengok berok tu capai balik fries..and bawa mana ntah,,teringin sangat dah dia kot..then..kami makan dalam kereta saja! ;-p huhu...ingat nak gi main basikal pulak pusing-pusing kat taman..romantik gitu.macam cita full house kan?? (hadilah..stop it!berangan) actually...kenangan ni memang tak kan lupa..lagi dengan bff tu.. ;-) rasa kelakar jer.. ;-p . tiada fries untuk hadilah kali ini. (fullstop!)




Lokasi : dirahsiakan ;-p
Waktu : 1.30 pm
Tarikh : 9/03/2011
Moral : lain kali makan kat restorannya aje.hehe!



3 comments on "McDonalds dan Monyet/Berok tu ada kaitan. tau tak?"

Puteri Jameela on March 13, 2011 at 9:14 AM said...

hahaha...padan muke ko...len kai blanje aku mkn mcD ok!!..konfirm xde monyet

Hadilah on March 14, 2011 at 2:15 AM said...

ko la blnje aku!! ;-p
ko da ade keje...hahaha

Puteri Jameela on March 14, 2011 at 9:59 PM said...

hahaha..duit aku smpn tok kawen..wep..kolej ade call ko x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♡"keep.your.secret."♡ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal